Injecció final de 2,5 milions d'euros per acabar el Parc de les Aigües

S'espera que a finals de l'estiu vinent estigui enllestit

La recreació del futur Parc de les Aigües
La recreació del futur Parc de les Aigües | Ajuntament de Sabadell
07 de setembre del 2021
Actualitzat el 10 de setembre a les 9:17h
La Junta de Govern Local, celebrada aquest dimarts, ha aprovat l'adjudicació de la tercera fase, i darrera, per injectar 2,5 milions d'euros per acabar la transformació del Parc de les Aigües. Un projecte, llargament reivindicat pel veïnat de Can Llong, que urbanitzarà les set hectàrees, amb protagonisme per al verd i l'aigua. 

Els treballs consistiran en la construcció d'una passarel·la, un mirador, la instal·lació de més de 300 arbres i una gran zona de jocs d'aigua, entre d'altres elements. Els treballs començaran al llarg de l'octubre i s'estima que acabaran en deu mesos, per tant, a finals de l'estiu vinent. 

Una obra final que l'alcaldessa, Marta Farrés, ha explicat que han "trigat tant" en atribuir-se, perquè "les empreses s'han anat retirant", ja que té "un pressupost ajustat" i, tal com ha apuntat, finalment s'ha adjudicat a l'última que va presentar oferta -Constructora Calaf SAU-. També ha precisat que s'ha respectat el projecte, ja que ha estat heretat de l'anterior mandat, "amb modificacions substancials", tal com s'ha fet, ha recordat, al Parc del Nord

En total, la factura del Parc de les Aigües serà d'uns sis milions d'euros, després que s'hagin completat les fases 1 i 2, dutes a terme el 2018 i que es van centrar a la part oest, tocant amb l'avinguda Estrasburg.