Desallotjades 3.000 persones per aglomeracions durant la Festa Major de Sabadell

La majoria s'han aplegat al Parc Catalunya, al centre de la ciutat i a la zona de Sant Pau de Riu-sec

Ampolles i plàstics repartits arreu del Parc Catalunya la primera nit
Ampolles i plàstics repartits arreu del Parc Catalunya la primera nit | Dani Sánchez
S.B.
06 de setembre del 2021
Actualitzat el 07 de setembre a les 0:00h

Aquesta penúltima nit de Festa Major de Sabadell, les aglomeracions de matinada han tornat a ser protagonistes. Aquesta vegada, prop de 3.000 persones s'han aplegat a diverses zones de la ciutat provocant l'execució de diversos dispositius de Policia Municipal i Mossos d'Esquadra per desallotjar-los i dissoldre les trobades. Un operatiu que ja s'arrossega des de l'inici de la Diada local. 

En aquest sentit, al Parc Catalunya es van comptabilitzar més de 2.000 joves a la plaça Matagalpa i zona de l'skatepark amb noves imatges de brutícia; al centre de la ciutat -passeig de la Plaça Major, plaça de les Marquilles i l'aparcament de la Creueta, prop de 600; i a la zona de Sant Pau de Riu-sec al voltant de 300. En tots els casos, les concentracions es van desallotjar sense incidents.

Per altra banda, per raons de mobilitat, l'avinguda Francesc Macià -entre la plaça de Catalunya i la plaça Concòrdia- romandrà tancada avui al trànsit entre les 18 i les 23 h per garantir el perímetre de seguretat durant el castell de foc.