Política

Alfredo Bergua, nou coordinador comarcal del PP al Vallès Occidental

Per a "recuperar la implantació" del PP amb la vista posada a les eleccions municipals del 2023

per Redacció, 5 de setembre de 2021 a les 12:00 |
El Comitè Executiu del PP de Barcelona ha aprovat aquest dijous per unanimitat el nomenament de 16 nous coordinadors comarcals a la demarcació. En el cas del Bages i el Moianès, s'ha designat el veterà Jaume Mira, nou coordinador comarcal.

El president provincial dels populars barcelonins, Manu Reyes, ha indicat que els nomenaments formen part del "procés de reforç" que duu a terme la formació per incrementar la feina territorial i "recuperar la implantació" del PP amb la vista posada a les eleccions municipals del 2023. Reyes també ha indicat que amb els nous coordinadors el partit recupera les estructures comarcals en un moment en què els populars estan "recuperant espai al territori".


Així, el nou coordinador comarcal del PP a l'Alt Penedès és a partir d'ara Jorge Díaz. A l'Anoia el càrrec se'l reparteixen Joan Agramunt i Francisco Ibáñez, al Baix Llobregat, Jordi Alsina i Ramón Escolà.

En el cas del Berguedà, el nou coordinador comarcal del PP és Joan Antoni López Noguera, i al Garraf el càrrec l'ostenten Carlos Remacha i Juani Navarrete. Per al Maresme els designats són Juanjo Almansa i Yolanda Laspalas, mentre que per a Osona és Pau Ferran.


Finalment, al Vallès Occidental hi haurà Alfredo Bergua i Jaime Ridao i al Vallès Oriental seran Susana Calvo i Miguel Ángel Alvarado.

 

Participació