Segueix en directe el pregó de Festa Major

A càrrec de professionals sanitaris del Taulí i un malalt de Covid, que apareix al documental "Vitals"

Mirna Lacambra, al balcó de l'Ajuntament de Sabadell.
Mirna Lacambra, al balcó de l'Ajuntament de Sabadell.
A.H.
03 de setembre del 2021
Actualitzat a les 21:06h

La tornada de la Festa Major a Sabadell també tindrà una de les grans icones del programa, el pregó. Enguany, i per les limitacions que imposa el Procicat, tal com s'ha argumentat des de l'Ajuntament, la cita estarà limitada a 300 persones que s'aplegaran a la plaça Sant Roc, on tradicionalment es duu a terme. 

Tot i la pandèmia, l'esdeveniment es pot seguir de forma virtual. Aquest 2021 no serà una única persona sinó diverses: el cap de Malalties Infecciones de l’Hospital Parc Taulí, Manuel Cervantes; el director d’Economia i Serveis del Taulí, Francesc Luque; l’infermera de l’Àrea Quirúrgica, Isabel Munill Andreu; el pacient ingressat al centre Eduard Riba, en representació dels malalts, i el seu fill Aniol seran -ambdós coneguts pel documental Vitals-.

El reconeixement que s'ha volgut fer des de la ciutat envers aquests professionals durant el més d'any i mig que s'arrossega de pandèmia, així com els malalts que han patit aquest virus. Un cop adrecin les seves paraules, hi haurà un petit espectacle com és habitual.