​Els regidors de Sabadell renuncien a les seves localitats reservades per Festa Major per cedir-les a la ciutadania

Resposta unànime dels 27, després que s'esgotessin les entrades de la majoria d'activitats

El pregó de la Festa Major de Sabadell de l'any 2019
El pregó de la Festa Major de Sabadell de l'any 2019 | Juanma Peláez
A.H.
03 de setembre del 2021
Actualitzat a les 17:47h
Els 27 regidors que configuren el ple de l'Ajuntament de Sabadell han renunciat a les localitats per a les activitats de Festa Major que els hi corresponen per protocol com a membres dels grups municipals i del consistori perquè es posin a disposició de la ciutadania.

Una decisió que han anat anunciant les diverses formacions al llarg d'aquest divendres i que des del govern municipal també s'havia previst, tal com han apuntat des de l'Ajuntament. Així, el portaveu d'ERC, Gabriel Fernández, ha admès que es tractava “'d'un gest petit”, ja que són dos reservats que els hi corresponen com a partit, però és una resposta davant “els aforaments insuficients” fixats per l’administració local.

Una mesura que, també aquest matí, tal com ha informat Cs a través del seu compte de Twitter, havia declinat les dues entrades que els corresponen perquè es posessin a disposició dels sabadellencs. La Crida per Sabadell, en una piulada, ha anunciat el mateix, però afegint una pinzellada de crítica, ho feia pel "desgavell generalitzat". Junts per Sabadell, tal com ha notificat a NacióSabadell, ha seguit els mateixos passos i tampoc farà ús dels seients reservats i ho allibera per a la població.