​Els regidors d’ERC alliberen les localitats de Festa Major de la formació per cedir-les a la ciutadania

Són dues per acte que li correspon al partit per protocol

Els colors de Sabadell a la façana de l'Ajuntament
Els colors de Sabadell a la façana de l'Ajuntament | Juanma Peláez
A.H.
03 de setembre del 2021
Actualitzat a la 13:31h
Els set regidors d’ERC a l’Ajuntament de Sabadell han alliberat les localitats per a les activitats de Festa Major que els hi corresponen per protocol com grup municipal perquè es posin a disposició de la ciutadania. Així ho ha exigit aquest divendres en un comunicat al consistori.

El portaveu dels republicans, Gabriel Fernàndez, ha admès que és “un gest petit”, ja que són dos reservats que els hi corresponen com a partit, però és una resposta davant “els aforaments insuficients” fixats per l’administració local. “És evident que el govern del PSC podria haver fet més, molt més, perquè aquesta festa, que no serà la de sempre, continués sent major amb la mateixa seguretat”.

En aquest sentit, ha recordat la protesta d’aquest dijous a la nit, feta de forma reivindicativa, amb un cercavila de grallers i gegants fins a la plaça Sant Roc, “haurien pogut fer més perquè tantíssima gent sense entrada no se sentís exclosa de la festa”, ha subratllat. Ha lamentat que no hi hagi hagut “acord” per una agenda d’actes amb “grups municipals i entitats; específicament, amb les de cultura popular”.