La Comissió de Festes Populars organitzarà només els concerts per «responsabilitat i compromís»

Carrega contra les mesures del consistori i espera que al voltant de la trentena de propostes pugui recuperar-les més endavant

Imatge d'arxiu d'un concert de Festa Major
Imatge d'arxiu d'un concert de Festa Major | Juanma Peláez
01 de setembre del 2021
Actualitzat a les 11:03h
La Comissió de Festes Populars de Sabadell no desplegarà el programa d’activitats que havia planificat per a la Festa Major, tot i que per “responsabilitat i compromís” amb els músics i tècnics s’organitzaran els concerts de dissabte i diumenge a la plaça del Treball, perquè “no són els responsables d’aquesta situació”, ha justificat en un fil a Twitter.

A més, ha afegit, que “no volem provocar més molèsties a dos col·lectius molt perjudicats per la Covid”. Tot i així, ha mantingut el que ja van advertir la setmana passada, no organitzaran les cites previstes “amb aquestes condicions” imposades per l’Ajuntament de Sabadell. “És completament inviable”, ha rematat per la limitació d’horaris, aforament, la barra i les activitats.

Segons ha apuntat hi havia gairebé una trentena de propostes per aquests dies i per això, ha agraït “la comprensió” de les persones afectades com talleristes, músics, monitors i dinamitzadors i no ha descartat que s’estudiï dur-les a terme “més endavant”.

Es tanca així, aparentment, una polèmicasorgida a mitjans d’agost quan es va filtrar la programació de la Festa Major, a la vegada que l’Agrupació de Veïns de Gràcia (AVG) va carregar per la suposada instal·lació de les Barraques a la plaça del Treball. Finalment, uns dies després, l’Ajuntament canviava notablement el que s’havia conegut i decidia una programació “molt continguda”.