Ciutadans vol que la pròxima Volta Ciclista a Catalunya i Espanya passi per Sabadell

El portaveu taronja presentarà una moció en la Junta de Portaveus perquè el govern sol·liciti acollir una etapa dels dos esdeveniments esportius

Regidors de Cs amb Adrián Hernández al centre a un ple municipal
Regidors de Cs amb Adrián Hernández al centre a un ple municipal | Albert Hernàndez
M.R.
27 d'agost del 2021
Adrián Hernández, portaveu del grup municipal de Ciutadans a Sabadell, demanarà durant la propera Junta de Portaveus que el govern sol·liciti als organitzadors, tant de la Volta Ciclista a Catalunya com de la Volta Ciclista a Espanya, considerar la ciutat de Sabadell per acollir una sortida o una arribada d’una etapa de la cursa.

Per a Hernàndez, la ciutat compta amb una llarga tradició ciclista, “tenim una entitat com la Unió Ciclista Sabadell que l'any 2022 celebrarà el seu centenari i que ja ha demanat públicament que la nostra ciutat es mereix apostar per aquest esdeveniment”.

En aquest sentit, el portaveu taronja reivindica que “Sabadell ja ha demostrat més d'una vegada que està preparada per acollir activitats esportives de primer ordre”. A més, recalca que en el cas concret del ciclisme, "ja fa molts anys que no acollim l'arribada o sortida d'una etapa d'aquestes Voltes”, que considera perdre una oportunitat de promoció turística i d’imatge per a la ciutat.

Hernández ha recordat l'orgull de tenir un ciclista professional com David de la Cruz. El sabadellenc està cursant la Vuelta Ciclista a España, i per al portaveu taronja “acollir aquest esdeveniment en la seva ciutat seria un magnífic homenatge a la seva trajectòria i a les seves aspiracions en el futur”.