Feliu Ventura actuarà a l’Espai Cultura de Sabadell

El concert gratuït serà el 17 de setembre, però caldrà inscriure’s abans de manera telemàtica omplint un formulari

El cantautor valencià Feliu Ventura
El cantautor valencià Feliu Ventura | Juan Miguel Morales
M.R.
25 d'agost del 2021
Actualitzat a les 9:49h
El cantautor valencià Feliu Ventura actuarà a l’Amfiteatre de l’Espai Cultura de Sabadell el pròxim 17 de setembre a les 19 hores. El concert serà gratuït, però l’assistència requereix inscripció prèvia omplint un formulari a la web d’Òmnium Sabadell, que és qui organitza l’activitat.

Des de l’organització es recorda als assistents que per a la realització del concert a l’Amfiteatre caldrà dur la mascareta posada durant tota l’actuació, encara que sigui en un espai obert, i seguir les mesures de seguretat sanitària que hi hagi vigents.

Després de gairebé 30 anys sobre els escenaris, l’estiu de 2020, l’artista de Xàtiva, va realitzar una gira de petit format amb una trentena d’actuacions a terrats d’arreu dels Països Catalans. Aquest estiu torna amb una col·lecció de peces que combinen el seu repertori de clàssics amb les noves cançons del seu últim àlbum, el llibre-CD Convocatòria.

L’àlbum, publicat el 2019 i concebut a la seva Xàtiva natal, compta amb col·laboracions musicals de Ginestà i Pep Gimeno; textos de Jordi Cuixart, Santiago Alba Rico, Natza Farré, David Fernàndez, Carlos Taibo i Júlia Taurinyà entre altres.