Desmantellen una festa il·legal al bosc de Collserola

Hi ha vuit persones denunciades, però se sospita que va arribar haver-hi una vintena de persones

Altaveus i generadors elèctrics per tenir música
Altaveus i generadors elèctrics per tenir música | Policia Local de Cerdanyola
A.H.
10 d'agost del 2021
Actualitzat a les 16:54h
Un operatiu conjunt de la Policia Local de Cerdanyola del Vallès i dels Mossos d'Esquadra va desmantellar el passat cap de setmana una festa il·legal que s'havia organitzat al Parc Natural de Collserola, en una zona propera al cementiri, al límit entre els municipis de Cerdanyola i Montcada i Reixac.   

El cos policial local, tal com ha precisat a NacióSantCugat, va rebre l'avís a la mitjanit de dissabte a diumenge, en el qual es detallava que hi havia aquesta concentració de persones, entre la masia de Can Catà i la zona de Can Llosses, a tocar de l'equipament funerari.

A les quatre de la matinada, efectius d'ambdós cossos de seguretat, van irrompre a la festa i, en aquells moments, es van aconseguir identificar i denunciar vuit persones, encara que les mateixes fonts han admès que possiblement s'haurien aplegat fins a una vintena. 

Aquests vuit denunciats se'ls va sancionar per incomplir el confinament nocturn -tant a Cerdanyola com a Montcada no es pot circular des de la 1 a les 6 de la matinada-, i també per beure alcohol a la via pública i possessió de diverses substàncies estupefaents.

A més, així mateix els agents van intervenir, entre d'altres coses, material necessari per a la festa com un generador elèctric que alimentava altaveus i focus de llums.