Cs Sabadell demana renovar les bústies de recollida de residus de la ciutat

Assegura que cada vegada més veïns es queixen del seu “estat lamentable”

Bústies de recollida de residus a Sabadell
Bústies de recollida de residus a Sabadell | Cs Sabadell
M.R.
05 d'agost del 2021
Actualitzat a la 13:16h
El portaveu de Cs a l'Ajuntament de Sabadell, Adrián Hernández, ha demanat la neteja i renovació de les bústies de recollida de residus pneumàtica i ho fa arran de la crescuda de queixes de veïns sobre l'estat d'aquests elements i que, tal com ha assegurat, "no s'atreveixen a tocar".

Ha instat l'alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, actuar davant “l’estat lamentable de les boques" d'aquests contenidors de la brossa que es troba al subsòl. A més, ha exigit “la seva neteja i renovació perquè tornin a estar en unes condicions com es mereix" la ciutadania.

Hernández ha assenyalat que cada vegada més veïns es queixen de les bústies que, en paraules del líder de la formació taronja, “no volen ni tocar", perquè estan "brutes i oxidades”. També ha recordat que formen part del mobiliari urbà i amb el seu estat actual contribueixen a tenir uns carrers menys nets acumulant escombraries al seu voltant.

Segons Hernández, aquesta situació “provoca la proliferació de rates i males olors que els veïns ja estan cansats de denunciar”. Davant d’aquesta situació, el partit s'ha queixat que el govern municipal “no faci absolutament res però que cada vegada es paguin més impostos”.