accident de trànsit

Enxampen un motorista conduint en contra direcció, sense carnet ni assegurança per Ca n'Oriac

Xoca contra un turisme en una intersecció, però ambdós conductors surten il·lesos

per A.H., Sabadell, Catalunya | 4 d'agost de 2021 a les 13:51 |
La Policia Municipal de Sabadell va enxampar, aquest dimarts a la nit, un motorista circulant en contra direcció, sense carnet i l'assegurança obligatòria pel barri de Ca n'Oriac. A més, va patir un accident de trànsit a la confluència dels carrers Ordesa i Font Canaleta. 

El conductor de la motocicleta, de 34 anys, va anar en contra direcció i en aquesta intersecció un turisme, que circulava correctament, segons el cos policial, va xocar-hi. En la identificació, els agents van descobrir que no disposava de carnet ni tampoc de l'assegurança. 


Per això, se'l va denunciar com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat vial, per conduir un vehicle a motor sense haver obtingut mai el permís per fer-ho, per no disposar de l'assegurança i conduir en contra direcció

A més, li van immobilitzar la moto. Tant el motorista com la conductora del cotxe van resultar il·lesos de l'impacte i no va caldre la intervenció de personal sanitari. Fins al lloc es va desplaçar una unitat de la Policia Municipal.


 

Participació