Andi Sabadell recupera projectes que fomenten l'autonomia personal

Alguns s’havien aturat per les mesures de seguretat derivades de la pandèmia de la Covid-19

Activitat de Joves i amics
Activitat de Joves i amics | Andi Sabadell
M.R.
08 d'agost del 2021
El curs vinent Andi Sabadell recuperarà les activitats en grup, Joves i Amics i les relacionades amb els pisos de formació. Aquests projectes tenen la intenció de formar als joves majors de 16 anys amb discapacitat intel·lectual per millorar la seva autonomia personal.

Durant el confinament per la Covid-19 aquests projectes es van haver de suspendre i a l’octubre, amb el nou curs, es van reprendre de manera telemàtica amb l’aplicació Zoom. D’aquesta manera i un cop al mes, les reunions de Joves i Amics han estat telemàtiques. L’última del curs, però, es va fer presencial i va deixar les ganes dels participants per recuperar les estades de cap de setmana un cop al trimestre per fer els tallers de formació.

De la mateixa manera, la Covid-19 ha aturat les activitats dels pisos de formació fins que que la pandèmia estigués sota control o bé, els participants vacunats. Així, cada 15 dies els joves interessats s’han trobat per videoconferència per parlar de les seves motivacions per anar a viure de forma independent, dels objectius pendents d’aconseguir i de les propostes per col·laborar a casa dels pares.

Així i tot, el passat 9 de juliol, l’última trobada va ser presencial i els joves van visitar el nou pis que ha llogat l’associació per reiniciar els projectes de pisos de formació a partir de l’octubre.

El projecte La Nostra Llar
Els quatre joves que ja s’han independitzat gràcies al projecte La Nostra Llar han seguit al seu apartament durant aquest període mantenint unes fermes mesures de seguretat sense cap problema ni contagi.

Andi Sabadell és una entitat pública amb l’objectiu promoure que les persones amb la síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals, gaudeixin d'una vida digna i plena afavorint en tot moment la seva plena autonomia i inclusió social.