Condemna de l'Ajuntament de Sabadell per «la mort violenta» d'una dona a la ciutat

El jutjat d'instrucció número 3 de Sabadell obre un procediment i està a l'espera de la identificació del cos

L'Ajuntament de Sabadell
L'Ajuntament de Sabadell | Juanma Peláez
A.H.
04 d'agost del 2021
Actualitzat el 05 d'agost a les 9:39h
L'Ajuntament de Sabadell ha condemnat la mort violenta d'una dona, que es va conèixer aquest dimarts, quan personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va trobar el cos sense vida i amb signes de violència en un pis del barri de Campoamor i van alertar els Mossos d'Esquadra. 

El consistori, en un comunicat, ha expressat un "absolut rebuig" i ha matisat que està a l'espera de la investigació policial, que duu a terme la Divisió d'Investigació Criminal (DIC), "per aclarir les circumstàncies dels fets" i que si es confirmés "un nou cas de feminicidi, s'activarà el protocol i totes les mesures previstes en aquests casos". 

El jutjat d'instrucció número 3 de Sabadell, en funcions de guàrdia, ha obert un procediment per la troballa de la dona morta. La comitiva judicial va fer el corresponent aixecament de cadàver i s'està a l'espera de la identificació i que avancin les investigacions. 

És la segona mort d'una dona en menys de dues setmanes a la ciutat, el passat 22 de juliol un home va anar a la comissaria dels Mossos per confessar, acompanyat del seu advocat, que havia assassinat la seva parella i que l'havia guardat en un bagul de l'habitatge, situat al centre de la localitat.