successos

Condemna de l'Ajuntament de Sabadell per «la mort violenta» d'una dona a la ciutat

El jutjat d'instrucció número 3 de Sabadell obre un procediment i està a l'espera de la identificació del cos

per A.H., Sabadell, Catalunya | 4 d'agost de 2021 a les 11:48 |
L'Ajuntament de Sabadell | Juanma Peláez
L'Ajuntament de Sabadell ha condemnat la mort violenta d'una dona, que es va conèixer aquest dimarts, quan personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va trobar el cos sense vida i amb signes de violència en un pis del barri de Campoamor i van alertar els Mossos d'Esquadra. 

El consistori, en un comunicat, ha expressat un "absolut rebuig" i ha matisat que està a l'espera de la investigació policial, que duu a terme la Divisió d'Investigació Criminal (DIC), "per aclarir les circumstàncies dels fets" i que si es confirmés "un nou cas de feminicidi, s'activarà el protocol i totes les mesures previstes en aquests casos". 


El jutjat d'instrucció número 3 de Sabadell, en funcions de guàrdia, ha obert un procediment per la troballa de la dona morta. La comitiva judicial va fer el corresponent aixecament de cadàver i s'està a l'espera de la identificació i que avancin les investigacions. 

És la segona mort d'una dona en menys de dues setmanes a la ciutat, el passat 22 de juliol un home va anar a la comissaria dels Mossos per confessar, acompanyat del seu advocat, que havia assassinat la seva parella i que l'havia guardat en un bagul de l'habitatge, situat al centre de la localitat. 

 

Participació