La Policia de Sabadell denuncia sis conductors en 39 hores per anar beguts al volant

En tots els casos se superava més del doble de la taxa permesa

Imatge d'arxiu d'un control policial
Imatge d'arxiu d'un control policial | Juanma Peláez
A.H.
03 d'agost del 2021
La Policia Municipal de Sabadell va interposar sis denúncies a persones que anaven begudes al volant aquest cap de setmana. Concretament, en 39 hores, des de les 17 hores del passat divendres i fins a les vuit del matí de diumenge. En tots els casos, superaven més del doble la taxa màxima permesa

La primera va arribar quan passaven pocs minuts de les 17 hores del passat divendres, al carrer Mont Blanc, 53, els agents van fer un primer test orientatiu a un home de 43 anys, que va donar un resultat de 0,77 mg/l -la màxima és de 0,25- i es va negar sotmetre's a les proves següents. Per això, el van denunciar, ja que és obligatori quan se circula per la via pública, i també per fer-ho sota els efectes de l'alcohol.

A les 19.10 hores de dissabte, un turisme va xocar con un altre d'estacionat al carrer Lluís Vives, 58. En el resultat de l'alcoholímetre del conductor, de 37 anys, va ser de 0,76 mg/l. I en la matinada de diumenge se'n van concentrar tres en una hora mal comptada. Quan passaven tres minuts de la una, i curiosament molt a prop de l'anterior denúncia, a la confluència dels carrers Mare de les Aigües amb Lluís Vives, es va produir un accident: un cotxe va impactar contra d'altres aparcats. L'home, de 34 anys, va donar 0,86 mg/l.

A les 2.04, efectius del cos li van fer el test a un conductor de 37 anys, quan circulava pel carrer Convent, a l'altura del número 116, amb un resultat de 0,69. I sis minuts després, al carrer de Marquès de Comillas, van sotmetre a un examen orientatiu una persona de 35 anys: 0,88 mg/l. Es va negar a sotmetre's a més proves i també se'l va sancionar per aquest fet. 

Per últim, a les vuit del matí, al carrer de Boccaccio amb plaça del Mil·lenari, agents de la Policia Municipal van aturar un turisme i el conductor era un jove de 18 anys. En el test d'alcoholèmia va donar 0,73 mg/l.