Els llibres i còmics ocupen el carrer Sant Antoni

La segona edició de la Festa del Còmic i del Llibre Infantil s'instal·la en aquest cèntric carrer

Redacció
24 d'octubre del 2015
Una pàgina de Spiderman.
Una pàgina de Spiderman.

El carrer Sant Antoni acull avui la II Festa del Còmic i del Llibre Infantil, una oportunitat per conèixer les novetats i els clàssics del món literari. La cita l'organitzen Norma Còmics Sabadell, La Llar del Llibre i el Centre Berenguer, en col·laboració amb l'Ajuntament de Sabadell.

A les 12.00 hores es celebrarà un Quiz Literari Infantil, un concurs tipus trivial per a nens i nenes amb preguntes sobre literatura i còmics infantils. Els guanyadors rebran de premi un lot de còmics i llibres cedits per Norma Còmics Sabadell i La Llar del Llibre. A la mateixa hora es farà un Conta contes amb Laura Coll, que explicarà L'osset, la vella girafa i el mur de pedra.
 
A les 12.30 hores es farà un taller amb Patricia Geis, titulat Com Warhol, Calder, Picasso i Matise representarien un peix.
 
A la tarda, a les 17.00 hores, es farà un conta contes amb taller amb Laura Coll, que explicarà El Ramat. A les 18.00 hores hi haurà un nou conta contes amb taller, aquest cop amb la Miriam Marin, que explicarà L'Amèlia vol un gos, mentre que a les 19.00 hores es presentarà  l’últim llibre d’en Xavier Salomó, La M`aquina del Temps
 
Durant tot el dia es duran a terme diferents actes i activitats adreçats a tots els públics, de caràcter gratuït.