Gairebé una seixantena de multes els primers deu dies de toc de queda a Sabadell

En l'última setmana es notifiquen una quarantena

Agents del cos patrullant pel Passeig de la Plaça Major
Agents del cos patrullant pel Passeig de la Plaça Major | Juanma Peláez
27 de juliol del 2021
Actualitzat a les 20:19h
La matinada de dissabte, del passat 17 de juliol, va reactivar-se el toc de queda de matinada, amb el vistiplau de la justícia es determinava la prohibició de circular per la via pública -excepte alguns casos concrets-, entre l'1 i les 6 de la matinada. Passats deu dies d'aquesta mesura, la Policia Municipal de Sabadell ha interposat 58 sancions.   

Això suposa que en la darrera setmana, des del passat dilluns, dia 19, s'hagin comptabilitzat una quarantena, ja que en les primeres 48 hores de la tornada d'aquesta mesura que limita la mobilitat nocturna de la població van imposar-se 15 multes, a més d'una altra per beure a la via pública

I és que no només està prohibit estar al carrer durant aquesta franja del rellotge, també consumir, en el marc de les decisions preses per aturar l'augment de casos positius de la Covid-19 i capgirar les xifres d'ingressos hospitalaris. El toc de queda, si el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) torna a autoritzar-ho, s'allargarà una setmana més a Sabadell. 

A la ciutat, es manté el reforç policial que es va dissenyar amb el final del segons estat d'alarma. Això vol dir, l'increment d'efectius en un 60% durant el cap de setmana i en el treball conjunt amb Mossos d'Esquadra.