via pública

Aquests són els carrers de Sabadell que es milloraran aquesta tardor

Es reserven més de 300.000 euros per actuar en una vintena de carrers de quatre districtes

per A.H., Sabadell, Catalunya | 28 de juliol de 2021 a les 11:00 |
Unes obres al carrer, a Sabadell | Albert Hernàndez
Aquesta tardor està previst que comencin els treballs per millorar un vintena de carrers de quatre districtes de Sabadell. Unes obres que s'han encarregat a l'empresa FIRTEC SAU, per un import de 343.659,51 euros, i s'espera que s'allarguin uns tres mesos. En total, s'actuarà sobe una superfície de 12.806 metres quadrats

Es faran actuacions sobre calçades i voreres dels districtes 1, 2, 3 i 5. Concretament, a la ronda de Bellesguard; al carrer d’Olzinelles; als passatges de Joan XXIII i Gertrudis Artigas; als carrers de Fontanet, Cartago, del Pedraforca, dels Geranis, de les Dàlies i de les Tulipes, Colòmbia, l’Uruguai, Manso i Ausiàs March. Així com, a la ronda de Maria Gispert, el passeig de Can Feu i el carrer de Puig i Cadafalch.


També es milloraran trams de quatre vies més: els carrers Bellpuig (al barri de Sol i Padrís), Poeta Folguera (al Centre), Mulleres (a Ca n’Oriac) i Manso (a Gràcia). Quant a les intervencions a les voreres, el ventall d’actuacions preveu renovacions puntuals, completes o adaptacions de guals, segons cada cas.

 

Participació