Un xoc entre dos motoristes beguts quan una de les motocicletes espera en un semàfor de la Creu Alta

Un va multiplicar per quatre la taxa màxima permesa i l'altre, més del doble

Un dels vehicles de la flota de la Policia de Sabadell
Un dels vehicles de la flota de la Policia de Sabadell | Albert Hernàndez
A.H.
27 de juliol del 2021
La Policia Municipal de Sabadell va denunciar, el passat dissabte a la tarda, dos motoristes que circulaven beguts per la ciutat. Ho van descobrir perquè ambdós van ser víctimes d'un accident, quan una de les motocicletes va xocar contra l'altre que es trobava aturada en un semàfor. 

L'accident de trànsit es va produir a les 18.15 hores a la carretera de Prats de Lluçanès, 187, quan el cos policial va rebre l'avís que s'havia produït la caiguda d'un motorista

Quan van arribar els agents, van observar "clars símptomes" d'estar sota els efectes de l'alcohol i els dos motoristes, de 54 i 42 anys, van donar un resultat positiu d'1,05 mg/l i 0,70 mg/l, respectivament -la taxa màxima permesa és de 0,25-.

La Policia Municipal els va denunciar com a presumptes autors d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i els hi van immobilitzar els vehicles. 

Tant un com altre conductor van resultar il·lesos i fins al lloc es van desplaçar una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i una unitat del cos policial sabadellenc.