1 de 10
coronavirus

Barberà se suma a les queixes per la clausura de la Pista Coberta d'atletisme

L'alcalde del municipi envia una carta al conseller Argimon perquè es mantingui la vacunació

Una persona vacunant-se a la Pista Coberta d'atletisme | Juanma Peláez
per A.H., Sabadell, Catalunya | 23 de juliol de 2021 a les 11:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de juliol de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'alcalde de Barberà del Vallès, Xavier Garcés, s'ha sumat a les crítiques que ha provocat el tancament de la Pista Coberta d'atletisme com a punt de vacunació massiva, que va cessar la seva activitat el passat diumenge, 18 de juliol. 

Ha expressat el seu malestar amb una carta adreçada al conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i perquè "prengui en consideració" que segueixi la vacunació a l'equipament esportiu de Sant Oleguer, especialment quan hi ha la població jove pendent de rebre-la. "Es troba amb nombroses dificultats per poder trobar hora en els punts estables de vacunació, arribant a oferir municipis a més de 200 quilòmetres de distància", ha precisat.


El batlle ha recordat que "la lluita contra la pandèmia encara no ha finalitzat" i hi ha "nous pics" de casos i, especialment, ha recalcat, "entre la població més jove, arribant al punt que ha estat necessari l'establiment del toc de queda". 

Garcés ha posat en valor la cobertura que ha ofert l'espai esportiu sabadellenc a tota l'àrea sanitària, "estem molt a prop d'aconseguir arribar a la tant esperada immunitat de grup, una mesura d'aquestes característiques estaria justificada pel benefici superior que suposaria escurçar terminis en la vacunació", ha conclòs. 


Altres notícies que et poden interessar

​​​​​​
Participació