Un home mata la seva parella i s'entrega als Mossos a Sabadell

El cos de la víctima presentava signes de violència

El balcó per on van entrar els Bombers
El balcó per on van entrar els Bombers | Albert Hernàndez
A.H.
22 de juliol del 2021
Actualitzat a les 20:34h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home, d'uns 60 anys, com a presumpte autor de l'assassinat de la seva parella a Sabadell. L'home, tal com ha informat la policia catalana, ha matat la dona i després s'ha entregat a la comissaria que el cos té a la capital vallesana. 

El suposadament autor confés va presentar-se ahir a la nit, al voltant de les 23.30 hores, a les dependències policials acompanyat del seu advocat i va confessar haver comès el crim de la seva parella, d'entre 30 i 40 anys, segons ha pogut saber NacióSabadell. Diversos agents es van dirigir al domicili i van confirmar la presència d'un cos, que juntament amb un metge forense va certificar que es trobava mort

Tal com han precisat des de Mossos, presentava signes de violència i per això, l'home va quedar detingut i ara, la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord s'ha fet càrrec del cas. 

L'autor confés s'hauria negat a tornar al pis -situat al centre del municipi- i hauria dipositat el cos en un bagul, segons RNE. Alguns testimonis han explicat que una familiar de la víctima va donar un primer avís pels volts de les cinc de la tarda d'aquest dimecres, perquè feia dos dies que no podia contactar-hi.

Una alarma que va motivar l'activació dels Bombers que, amb el cotxe escala van accedir a l'interior de l'habitatge, però no van trobar-hi res. Poques hores després, l'home va confessar que el cos es trobava amagat en un bagul.

El jutjat d'instrucció número 5, que investiga el cas, ha assegurat que no hi havia antecedents de violència entre el presumpte autor i la víctima, però, tal com ha pogut saber aquest mitjà, l'home havia estat denunciat per una exparella.