drets socials

El SAI LGTBI+ de Barberà, el 111è de la xarxa pública

És el vuitè que hi ha a la comarca

per A.H., Sabadell, Catalunya | 21 de juliol de 2021 a les 17:38 |
El Departament d'Igualtat i Feminismes i l'Ajuntament de Barberà del Vallès han signat un conveni pel qual la localitat vallesana acollirà el 111è punt dels Serveis d'Atenció Integral (SAI) LGTBI+ de la xarxa pública que la Generalitat té repartida arreu del territori com a eina estratègica de les polítiques al voltant d'aquest col·lectiu.

Es tracta d'un servei que, a banda d'impulsar iniciatives i promoure la formació, també atén les necessitats específiques de les persones i entitats locals LGTBI+ que poden haver patit algun tipus de discriminació o violència.


L'alcalde de Barberà, Xavier Garcés, ha assenyalat que la instal·lació d'aquest SAI "oferirà proximitat" i ha remarcat que serà "integral i confidencial adreçat a les persones d'aquest col·lectiu però també a les famílies". Garcés ha apuntat que "sumarà en la sensibilització que hem de fer a tota la ciutadania" per conèixer l'equipament i "referma" el compromís municipal contra la LGBTifòbia.

Es tracta del punt 111 de la xarxa catalana i el vuitè a la comarca, després dels SAI de Sabadell, Terrassa, Santa Perpètua de Mogoda, Badia, Cerdanyola, Sant Quirze i la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 

 

Participació