VÍDEO Sancionen un motorista amb 900 euros i la pèrdua de 10 punts per conducció temerària a la C-59

L'helicòpter de Trànsit l'enxampa en l'entrada a Palau-solità i Plegamans

A.H.
20 de juliol del 2021
Actualitzat a les 21:32h
L'helicòpter del Servei Català de Trànsit va caçar diverses negligències d'un motorista en un tram de la C-59, pràcticament en la branca inicial d'aquesta via, que li han suposat 900 euros de sanció i la pèrdua de 10 punts al carnet de conduir, tal com ha precisat l'organisme de la seguretat viària. 

L'aparell aeri el va enxampar el passat 26 de juny i Trànsit les ha publicat aquest dimarts, a través d'una piulada, les imatges. En el vídeo s'aprecia la circulació del vehicle de dues rodes per la carretera, d'un carril per sentit, i avançant els vehicles traspassant la línia contínua
  A més, en l'arribada a la rotonda, que es troba a l'entrada de Palau-solità i Plegamans, en sentit Mollet del Vallès, un agent dels Mossos d'Esquadra, plantat al mig de la carretera en una de les sortides de la rotonda, l'ordena aturar-se, però l'obvia i accelera la marxa pel voral.  

Per tot plegat, tal com ha detallat el Servei Català de Trànsit, que ha identificat a la persona, se l'ha sancionat amb 500 euros per conducció temerària, 200 per desobeir l'autoritat i uns altres 200 per traspassar la línia contínua. Per als dos primers fets, a més, sis i quatre punts menys, respectivament.