coronavirus

Crítiques pel tancament del vacunòdrom de la Pista Coberta d'atletisme

Arriben des de l'àmbit polític i econòmic

per A.H., Sabadell, Catalunya | 20 de juliol de 2021 a les 16:40 |
El procés de vacunació a la instal·lació esportiva | Juanma Peláez
Poques hores després que la Pista Coberta d'atletisme hagi deixat de funcionar com a punt de vacunació massiva han sorgit les crítiques per aquesta mesura. Han arribat des de l'àmbit polític i econòmic de la ciutat. 

L'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha lamentat el tancament, perquè ha "funcionat molt bé" i amb "bona acceptació". Ha criticat que s'imposi un toc de queda als joves i tinguin "dificultat" per trobar hora per vacunar-se, per això, ha reclamat ser "autoexigents". Des dels comuns s'ha registrat una bateria de preguntes davant la Mesa del Parlament. 


Unes qüestions que, entre d'altres, plantegen el motiu del final de l'activitat a l'equipament esportiu, si les alternatives ofertes per vacunar-se "són les òptimes", si el final "es deu a la manca de professionals d’infermeria" i si hi ha algun dispositiu o reforç per seguir amb la immunització de la població als CAP per absorbir la demanda. 

Des de l'àmbit econòmic també s'han mostrat contraris, el president de la Cambra de Comerç de Sabadell, Ramon Alberich, ho troba "incoherent", perquè "hi ha queixes per la dificultat en trobar hores". Ha apuntat que les empreses estan planificant, de cara al setembre, "un increment notable de la presencialitat" i per això, ha reivindicat "mantenir el ritme de vacunació a nivells màxims". 


Altres notícies que et poden interessar
 


 

Participació