ERC sosté que l’Ajuntament de Sabadell manté la voluntat de tancar del Gimnàs municipal

Assegura que ha presentat una proposta sense opció a rebatre-la

Una usuària arribant al Gimnàs
Una usuària arribant al Gimnàs | Albert Hernàndez
A.H.
18 de juliol del 2021
ERC Sabadell ha advertit que el govern municipal manté la voluntat inicial de tancar el Gimnàs municipal, tot i que en un ple extraordinari, celebrat abans de Nadal, es va evitar. I és que, segons ha indicat, s’ha presentat una “fórmula” a la taula de treball creada que, al seu parer, suposarà el final de l’equipament esportiu.

La regidora, Èlia Soriano, ha afirmat que “no ha canviat res” i l’administració segueix amb la idea del primer moment, “això sí, amb maquillatge”. Ha dit que el consistori “té previst eliminar-lo, desmantellar-lo, descatalogar-lo com a tal” i això, tal com ha apuntat, que està catalogat dins el Pla Director d’Instal·lacions i Equipaments Esportius de Catalunya (PIEC) i, per tant, els ha fet responsables de tenir “el dubtós honor de ser el liquidador d’un equipament i un servei públic de titularitat municipal que existeix des de 1957”.

A més ha criticat que en la taula creada s’ha presentat com un “fet consumat sense cap opció a debatre res”. El regidor republicà, Raül Garcia Barroso, ha suggerit com alternativa la redacció d’un projecte esportiu centrat en tres línies: la promoció de la pràctica esportiva saludable, un programa d’activitat física i esportiva i un pla d’actuació per oferir serveis de titularitat pública i gestió directa per a la recuperació física d’esportistes d’entitats d’esport base locals.