Nova aprovació per a la construcció dels «nous» serveis socials a Covadonga

És l'inici de la transformació d'aquest servei a la ciutat

Unes instal·lacions de serveis socials
Unes instal·lacions de serveis socials | Juanma Peláez / Ajuntament de Sabadell
A.H.
17 de juliol del 2021
La construcció dels "nous" serveis socials segueix la seva marxa i la Junta de Govern Local, celebrada aquesta setmana, ha fet una nova aprovació amb el plec de clàusules administratives perquè l'espai es posi en funcionament a la zona del Centre, al barri de Covadonga

El pressupost és de 299.864,52 euros i un termini d'execució de cinc mesos i dona continuïtat al vistiplau que es va donar el passat mes de maig, en què es donava el sí per destinar-hi aquests recursos per adequar un local del barri. 

Es tracta d'un projecte que preveu transformar aquesta assistència, sota el nom de Serveis Socials Bàsics, i que arrenca per Covadonga. En general, busca prioritzar zones comuns de treball, despatxos versàtils i sales de reunions i espais polivalents. 

En aquesta línia, ja s’han posat en marxa dos nous espais ubicats al Centre Cívic de Torre-romeu, per donar atenció al mateix barri, i al Centre Cívic Josep Maria Plans per als educadors socials. També es farà al Centre Cívic de Can Llong, per a la Unitat de Risc de Pèrdua de l’Habitatge, creada recentment. També hi ha programat habilitar un Centre de Serveis Socials Bàsics a la zona Sud i un altre al barri dels Merinals.