Gràfic: una seixantena d'hospitalitzacions al Taulí i una vintena a UCI/semicrítics

Es multipliquen per quatre les entrades a l'hospital

Les urgències de l'Hospital Parc Taulí
Les urgències de l'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
14 de juliol del 2021
La sobtada pujada de la incidència de la Covid-19 a Sabadell, que va endegar-se a finals de juny, ha començat a traduir-se en menys de dues setmanes amb els ingressos a l'Hospital Parc Taulí. Segons dades del centre hospitalari, fins aquest dilluns, hi ha una seixantena d'hospitalitzats, una vintena de les quals a UCI/semicrítics

Han entrat 20 pacients més al Taulí, passant de 48 a 68, 43 a planta i 25 a la unitat de crítics/semicrítics. Això suposa una crescuda, respecte al final de l'última setmana, 11 i nou més, respectivament.
 
 
Aquest increment suposa fer un salt en el temps i situar-se en dades de principis de maig, mentre que les xifres a crítics una mica més enrere, a finals d'abril, quan també hi havia 25 pacients. Els registres actuals són quatre vegades més que quan es va tancar el mes de juny. D'altra banda, el Taulí no ha notificat cap defunció, cosa que manté un decés en aquests 13 dies del mes. 

El Taulí, preparat
La directora del Servei de Malalties Infecciones del Taulí, Marta Navarro, en un vídeo difós a les xarxes socials del centre hospitalari, admetia que s'estava rebent "l'impacte dels casos" dels últims dies, però garantia que l'hospital estava preparat, per "la facilitat de readaptació" que té, amb la novena planta preparada i ja hi ha llits a la primera.