coronavirus

La unitat mòbil contra la Covid vacuna 700 persones al seu pas per Ripollet

Va ser la primera aturada de la nova iniciativa de Salut per la regió sanitària Metropolitana Nord

per Albert Hernàndez, Sabadell, Catalunya | 12 de juliol de 2021 a les 15:00 |
El vehicle instal·lat a la localitat vallesana | Ajuntament de Ripollet
Els vehicles adaptats com a unitats mòbils de vacunació itinerants contra la Covid-19, que va engegar la setmana passada el Departament de Salut, va permetre vacunar 701 persones a Ripollet, la primera aturada d'aquesta iniciativa a la regió sanitària Metropolitana Nord -integrada per a més del Vallès Occidental, l'Oriental, el Maresme i el Barcelonès Nord-.   

El passat dijous, 8 de juliol, aquests vehicles, en aquest cas el del Banc de Sang i Teixits (BST) -juntament amb Seat contribueixen a l'impuls de la campanya-, es va aturar al Parc Primer de Maig del municipi entre les 10 a les 20 hores, i va administrar aquestes 701 dosis. 


El recorregut que està previst dur a terme per aquests vehicles, inicialment, era, a més de la Metropolitana Nord, per diversos barris de Barcelona i Terres de l'Ebre. Així, després de Ripollet, ha passat per Terrassa, Sabadell i aquest dilluns es troba a Mataró

La particularitat d'aquest punt de vacunació, a més de mòbil per tot el territori, és que no es necessita cita prèvia i s'administra Janssen, que és d'una sola dosi i suficient contra les noves variants. Està adreçat als majors de 40 anys que encara no hagin rebut cap dosi, ja que són els que tenen més possibilitats d'acabar a l'UCI i encara hi ha molta gent d'aquesta edat sense vacunar. 


Altres notícies que et poden interessar
​ 


 

Participació