Detenen dues persones després d'assaltar dos bingos en menys d'una hora a Ripollet i Barcelona

Hi ha una tercera persona fugida i en l'escorcoll els troben 13.000 euros

Control antiterrorista dels Mossos d'Esquadra a la carretera de la Rabassada.
Control antiterrorista dels Mossos d'Esquadra a la carretera de la Rabassada. | Adrià Costa
A.H.
09 de juliol del 2021
Actualitzat a les 11:43h
Els Mossos d'Esquadra van detenir, la matinada del passat dimarts, dos homes, després d'assaltar dos bingos a Ripollet, primer, i a Barcelona, després. Uns robatoris que van cometre en menys d'una hora, segons ha informat El País i han confirmat fonts policials.

El primer atracament es va produir, abans de la mitjanit, al municipi vallesà, però el vigilant de seguretat del negoci va frustrar-lo. Uns 40 minuts més tard, gràcies a l'avís d'un testimoni, la policia catalana va saber de la ubicació dels tres lladres, era en un altre bingo, però de l'avinguda Meridiana, a la capital catalana. 

L'establiment ja havia tancat, però encara hi havia personal a l'interior i els atracadors, que duien casc, van intimidar-los per endur-se els diners de la caixa. Diverses patrulles dels Mossos van esperar-los a que sortissin i van detenir a dos dels tres, ja que un va aconseguir fugir

A les dues persones detingudes els van trobar una motxilla, amb 13.000 euros, que presumptament havien sostret del local, i una arma simulada. Per això, estan acusats d'un robatori amb violència i intimidació i un altre de vehicle, ja que la motocicleta que van fer servir per desplaçar-se figurava com a robada. Els Mossos d'Esquadra busquen a la tercera persona que va fugir.