Les cinc piscines de Sabadell que es «mullen» per l'esclerosi múltiple

Adhesió de la ciutat a la tradicional iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple

Salt a La Bassa pel Mulla't
Salt a La Bassa pel Mulla't | Ajuntament de Sabadell
A.H.
08 de juliol del 2021
Aquest diumenge, dia 12 de juliol, hi ha previst que se celebri la cita solidària Mulla't per l'esclerosi múltiple, que impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple. Sabadell, com cada any, no faltarà a la crida i cinc piscines de la ciutat s'han adherit a la campanya: la Bassa, les piscines municipals Joan Serra, el Club Tennis Sabadell, el Cercle Sabadellès 1856 i el Club Natació Sabadell.

Hi ha previstes diferents activitats a cada ubicació. A la Bassa durant el matí hi haurà la venda de diversos productes, s'animarà a nedar per l'esclerosi i el que es reculli es destinarà a l'entitat. A les 12 hores hi haurà el clàssic simbòlic a la piscina, amb la presència, entre d'altres de l'alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés. El mateix que es farà a les piscines Joan Serra

Al Cercle Sabadellès 1856, entre les 10 i les 18 hores, es reservarà la piscina exterior per nedar per aquesta malaltia. A més, des de fa dies ja està venent material per a la fundació. El club de tennis, a més de la venda i els donatius, donarà 50 cèntims per cada punt directe dels jugadors de tennis i pàdel durant la jornada. 

Per últim, el CN Sabadell, a les dues instal·lacions -carrer Montcada i Can Llong- es podran fer donatius entre les 10 i les 14 hores i, a més, en aquesta franja es permetran entrades puntuals i els 10 euros  de cada tiquet es donaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.