coronavirus

Polinyà anul·la la Festa Major davant les noves mesures de contenció de la Covid

El consistori assegura que no "hi ha marge suficient" per adaptar els requisits sanitaris a les activitats

per A.H., Sabadell, Catalunya | 7 de juliol de 2021 a les 12:20 |
L'Ajuntament de Polinyà ha decidit suspendre la Festa Major, que estava prevista que se celebrés, el gran gruix d'actes, des d'aquest divendres i fins dilluns, dia 12 de juliol. Una decisió que s'ha pres davant les mesures adoptades per la Generalitat aquest dimarts per contenir els contagis de la Covid-19 al país. 

El consistori ha anunciat l'anul·lació de tots els actes previstos a l'agenda, perquè no es disposa "del marge suficient" per adaptar les activitats a les exigències de les autoritats sanitàries com ara que en esdeveniment de 500 persones sigui obligatori un test d'antígens 12 hores abans d'accedir-hi, una PCR o bé tenir el certificat de pauta completa de la vacuna.


És el segon any que el municipi no celebra la seva Festa Major per la pandèmia, però l'administració local ha garantit que "té la intenció de recuperar totes les activitats possibles després de l'estiu". Per això, ha demanat "paciència i comprensió" per aquest ajornament, a la vegada que ha lamentat "profundament" les conseqüències que comporta per als proveïdors, actors culturals i restauració de la localitat. 

Entre el programa d'espectacles, que comptava amb una trentena de propostes, hi havia, entre d'altres, la música de Javier Gurruchaga amb el seu grup de rock, l'Orquesta Mondragón; el concert tribut al grup  ABBA de The new experience; el showman Jose Corbacho amb Ante todo mucha calma i el còmic Víctor Parrado amb La noche de Parrado


Sí a l'homenatge als essencials i víctimes coronavirus


L'única cita de l'agenda, a banda d'activitats esporàdiques organitzades el passat cap de setmana, que se celebrarà serà l'homenatge de record a les víctimes del coronavirus i el reconeixement a la feina i l'esforç del personal essencial "durant els moments més complicats" de la pandèmia. Previst per aquest dijous, a partir de les 19.30 hores, a la plaça de la Vila. 

 

Participació