Les hospitalitzacions al Taulí es dupliquen amb l'arribada de juliol

A la unitat de crítics i semicrítics passen de quatre a deu pacients

L'Hospital Parc Taulí
L'Hospital Parc Taulí | Juanma Peláez
06 de juliol del 2021
Actualitzat a les 16:58h
L'explosió de casos de coronavirus en els últims dies a Sabadell, en els quals la positivitat -amb tests PCR i antígens- s'ha disparat fins al 13% i amb un risc de rebrot marcant xifres de rècord, superant el miler de punts, ha tingut la traducció a l'Hospital Parc Taulí. El mes de juliol s'han duplicat les hospitalitzacions

Si el juny acabava amb 16, 12 a planta i quatre a UCI/semicrítics, ara, fins aquest dilluns, se n'han registrat 33, 23 a planta i deu a unitat de crítics, segons dades del centre hospitalari. Així, en aquesta última n'hi ha sis més que fa gairebé set dies i confirma la tendència a l'alça que ha dibuixat en la segona quinzena del sisè mes de l'any. 
 
 
En aquests cinc primers dies de juliol hi ha hagut una defunció, cosa que suposa la número 174 d'aquest 2021 a l'hospital. I és la mateixa xifra que s'han produït en tot el mes de juny, de fet, fins al dia 22, no es va registrar aquest decés al Taulí. 

Risc de rebrot, desbocat
L'1 de juliol el risc de rebrot assolia el pic màxim de la pandèmia a Sabadell, situant-se en 1.167 punts, tal com informava el Departament de Salut. 24 hores després, el valor seguia escalant i incrementant-se més de 300 punts, assolint els 1.493, un nou rècorden els 17 mesos de la Covid-19 a Sabadell.