sostenibilitat

Sabadell comptarà amb quatre punts de recàrrega per a vehicles elèctrics el 2022

Se situarà a tocar del Parc Catalunya i a Fira Sabadell

per A.H., Sabadell, Catalunya | 5 de juliol de 2021 a les 17:30 |
El logotip de recàrrega de vehicles elèctrics | Cedida
Sabadell incorporarà quatre punts de recàrrega per a vehicles elèctrics a principis de l'any 2022, després que aquest dilluns, a la Junta de Govern Local, s'hagi aprovat la licitació del contracte, pel qual es destinaran 161.419,28 euros, per a la posada en funcionament d'aquestes dues estacions a la ciutat. 

S'ubicaran una al carrer Prat de la Riba, a tocar de la plaça Catalunya, que serà de recàrrega ràpida -amb dos endolls-, i l'altra davant Fira Sabadell, a la confluència amb el carrer Montcada, i seran de recàrrega semi-ràpida -també amb dos endolls-. La previsió és que les obres per instal·lar aquest servei sigui de dos mesos.  


Amb aquests quatre nous punts, la localitat vallesana comptarà amb un total de sis, ja que fa uns mesos es va col·locar una estació al polígon industrial de Can Roqueta, en el marc de la modernització d'aquest pol d'activitat econòmica de la població. 

De fet, la instal·lació d'aquestes estacions seran les primeres municipals al nucli urbà, després que les que es van col·locar al Vapor Turull i l'Eix Macià, inaugurades el 2009, van quedar obsoletes. Encara que a Sabadell ja n'hi ha com ara, a l'aparcament de l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) Sabadell Nord, inaugurat a finals de 2020.


 

Participació