Cs recorda a Farrés que celebra el tercer estiu com a alcaldessa sense reparar la font de Via Alexandra

Aquest element ornamental, tal com recorda, porta anys sense que brolli aigua

La font ornamental de la Via Alexandra.
La font ornamental de la Via Alexandra. | Cs Sabadell
A.H.
03 de juliol del 2021
Actualitzat a les 12:13h
El portaveu de Cs, Adrián Hernández, ha recordat a l'alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, que arriba el tercer estiu des de que va accedir al càrrec sense que s'hagi reparat la font ornamental que hi ha a la Via Alexandra, a tocar de l'Escola Andreu Castells, al límit entre els barris de Can Llong i Can Rull. 

Hernández ha recriminat que "s'afanyés" arreglar la font que hi ha a la plaça Sant Roc, en les setmanes posteriors de ser investida alcaldessa, "encara que ja hi havia un altre sortidor funcionant a 15 metres". En canvi, ha continuat la crítica, "no han estat capaços d'actuar per reparar-la" en aquests tres anys. 

Ha recordat que fa anys que està espatllada i, de fet, no és la primera queixa de la formació sobre aquesta font ornamental. Fa quatre anys, també va sol·licitar la mateixa petició a l'equip de l'anterior mandat. "S'ha pogut comprovar que mai ha estat una prioritat ni per a l'anterior govern ni per a l'actual", ha assenyalat.

Per al regidor del partit taronja aquest fet és "un greuge" per als veïns de Sabadell, que "pateixen més el deficient manteniment de la via pública segons la zona on resideixen". Ha posat l'accent en la necessitat de "potenciar el verd a les nostres ciutats, però també el blau de les aigües, més a l'estiu, per a crear entorns urbans més agradables".