La Festa Major de Polinyà substituirà la tradicional recepció per un homenatge a les víctimes de la Covid

Se celebrarà el 8 de juliol, abans que s'obri l'agenda d'activitats

Ajuntament de Polinyà
Ajuntament de Polinyà
A.H.
04 de juliol del 2021
La Festa Major de Polinyà, que se celebra del 9 al 12 de juliol, substituirà la tradicional recepció que organitza per un homenatge de record a les víctimesde la Covid-19, així com un reconeixement a la feina i l'esforç del personal essencial que han estat en primera línia "durant els moments més complicats" de la pandèmia. 

Se celebrarà el dijous 8 de juliol, a partir de les 19.30 hores, a la plaça de la vila del municipi. Serà la prèvia del desplegament de l'agenda d'activitats que ha arrencat amb petits tastets aquest cap de setmana, però que el gruix serà a partir d'aquest divendres, amb el músic local i exconcursant del programa televisiu La Voz, Roger Padrós. 

Al voltant d'una trentena de propostes, entre les quals, hi ha la música de Javier Gurruchaga amb el seu grup de rock, l'Orquesta Mondragón, una altra reconeguda orquestra, especialment a les comarques gironines, com la Maribel també pujarà a l'escenari de la Festa Major. La Principal de la Bisbal actuarà i el concert tribut al grup  ABBA de The new experience

També hi ha prevista les intervencions del showman Jose Corbacho amb Ante todo mucha calma i el còmic Víctor Parrado durà La noche de Parrado. Entre el programa hi ha esdeveniments per a públic familiar amb l'organització de tallers, jocs i activitats i el concert de Landry el Rumbero. 

Un nou espai
Per aquesta Festa Major, l'Ajuntament de Polinyà ha ideat un espai com una de les novetats d'aquesta edició. Es tracta de l'Espai Concerts, ubicada a l'esplanada de l'avinguda de Sabadell amb el carrer de l'Onze de Setembre, just a tocar del CAP del municipi. Un nou punt que concentrará bona part de l'oferta d'aquests dies. 
 

Programa de la Festa Major de Polinyà 2021 by Naciodigital on Scribd