El CN Sabadell, campió d'Espanya per equips en categoria aleví

També es va imposar en individual el palista Luca Khidasheli que va sumar la victòria al Torneig Estatal

Els equips del CN Sabadell i Falcons alevins
Els equips del CN Sabadell i Falcons alevins | CN Sabadell
A.H.
30 de juny del 2021
Actualitzat a les 16:17h
Cap de setmana notable per al CN Sabadell que va participar al Campionat d'Espanya de tennis taula, que s'organitza Antequera des del passat 16 de juny al 4 de juliol. El club s'ha imposat en la categoria aleví per equips, format pel trident Luca Khidasheli, Joan Barberà Soler i Eneko Rodriguez. 

Els sabadellencs han estat una piconadora i no han perdut ni un partit en la competició, guanyant tots els compromisos de la fase de grups i desfent-se en vuitens de final del CTT Borges per 3-0, mateix marcador que contra l'Hispallis a quarts i 3-1 davant el Dorcas CTM Vegas Genil a semifinals. A la final es va concentrar tota l'emoció, amb un 3-2 al Rivas de Madrid. 

En la mateixa categoria van participar els Falcons Sabadell, que van acabar en tercer lloc, després de caure en semifinals contra el Rivas per 3-0 i va haver acabant penjant-se la medalla de bronze del torneig. 

No ha estat l'únic èxit vallesà a la població malaguenya, Khidasheli, a més, també s'ha proclamat campió d'Espanya individual en la mateixa categoria aleví i en el Torneig Estatal individual. D'aquesta manera, ha marxat d'Antequera amb un triplet. Mentre que el seu company d'equip, Joan Barberà Soler, es va quedar a les portes del podi.