Detingut el passatger d'una moto que circula en contra direcció i xoca contra un vehicle de Mossos de paisà

L'accident es va produir aquest dimarts a la tarda al barri del Poblenou amb una motocicleta robada

1200_1575391598Detingut_a_Barcelon
1200_1575391598Detingut_a_Barcelon | Mossos d'Esquadra
A.H.
23 de juny del 2021
Actualitzat a la 13:41h
Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimarts a la tarda el passatger d'una motocicleta que circulava en contra direcció per un carrer del barri del Poblenou de Sabadell i que va xocar contra un vehicle de la policia catalana que anava de paisà

La Policia Municipal de Sabadell va rebre l'avís quan passaven tres minuts de les 17 hores i els van detallar que a la confluència dels carrers Macarena amb Almudena s'havia produït un accident de trànsit entre una moto i un turisme. 

Segons ha precisat el cos policial sabadellenc, el vehicle de dues rodes circulava en contra direcció pel carrer Macarena i en incorporar-se al de l'Almudena va impactar contra el cotxe dels Mossos, que no estava logotipat. Acte seguit, tant conductor com acompanyant de la motocicleta, van sortir corrents. 

Els agents de paisà van aconseguir enxampar un dels dos, el passatger, un home de 32 anys, i el van detenir per resistència a l'aurotitat i l'altra persona va aconseguir fugir. Després de fer les comprovacions, van conèixer que s'havia denunciat el robatori de la motocicleta amb la qual viatjaven. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets. 

El detingut, amb una desena d'antecedents, va passar a disposició judicial, al jutjat número 2 dels jutjats de Sabadell, i el jutge el va deixar en llibertat amb càrrecs. 

Tal com ha informat la Policia Municipal no hi ha hagut ferits i, a més de la patrulla autonòmica, també van intervenir tres unitats del cos de Sabadell.