indústria

​Miquel Ribé, nou president de la Fundació per la Indústria

L'entitat ha renovat el seu patronat i també s'ha nomenat Gil Armengol com a vicepresident

per A.H., Sabadell, Catalunya | 23 de juny de 2021 a les 10:30 |
La Fundació per la Indústria. Sabadell 1559 ha renovat els càrrecs del seu patronat i s’ha escollit com a nou president a Miquel Ribé i Muntañola, que va ser, entre d’altres vicepresident del Gremi de Fabricants de Sabadell, en substitució de Josep Roca i Vallribera.  
 

Ribé, que actualment desenvolupa la seva activitat empresarial en el sector immobiliari, prové d’una família d’empresaris tèxtils. De fet, és la segona generació de l’empresa d'aquest àmbit, Hilaturas Ribé S.A., fundada l’any 1946. Una companyia lligada al Gremi, on va ser vicepresident entre 2002 i 2007.
 

El flamant president també ha estat lligat al Gremi de Fabricants també en d’altres organitzacions, va ser president de l’Institut Sallarès i Pla, l’organització de joves empresaris i directius industrials tèxtils i joves professors universitaris que comparteixen el seu interès i responsabilitat per potenciar la transferència de coneixement, fomentar les vocacions industrials i potenciar la indústria.
 
Entre els seus objectius al nou càrrec serà treballar per acompanyar les pimes industrials afrontar els reptes de la industrialització, com la digitalització i indústria 4.0, la transferència de coneixement, potenciar la relació entre empresa i formació, i potenciar les relacions institucionals, entre d’altres.
 
El nomenament de Miquel Ribé i Muntañola no ha estat l’únic, també s’ha designat Gil Armengol i Gasull com a nou vicepresident econòmic del patronat en substitució de Guillem Soler i Duffour. Una vicepresidència que compartirà amb la presidenta del Gremi de Fabricants, Rosvi Moix. 

 

Participació