Una botiga de petards de Sabadell crea una font pirotècnica dedicada al barri de Can Rull

També una altra dedicada al personal sanitari

Les dues fonts, la dedicada a Can Rull i als sanitaris
Les dues fonts, la dedicada a Can Rull i als sanitaris | ACN
A.H.
23 de juny del 2021
Actualitzat a les 11:47h
La botiga de Petards 4x4 de Sabadell ha creat una font pirotècnica dedicada al barri de la ciutat de Can Rull. És una de les novetats d'aquest establiment que cada any situa a l'aparador un producte amb ADN saballut de cara a la celebració de la revetlla de Sant Joan, que arriba aquest dimecres.

No ha estat l'únic petard que han incorporat enguany al catàleg, també un altre que han batejat amb el nom de "La Font dels Sanitaris". "Està dedicada al personal que està treballant tan durament durant la pandèmia", ha explicat Sandra Córcoles, propietària del negoci pirotècnic a la capital vallesana.

De fet, l'any passat, la botiga va impulsar una iniciativa que va en la línia d'aquest 2021, va regalar material pirotècnic a sanitaris, a través d'un sorteig a les xarxes socials, pel seu "paper clau" i per l'època tan "dura" que van haver de patir al seus llocs de feina. Cal recordar que al juny de fa un any, l'Hospital Parc Taulí va arribar al tram final del mes amb un pacient a planta i un altre a l'UCI.

Aquestes fonts pirotècniques de Petards 4x4 se sumen a d'altres que han creat en clau d'homenatge a la ciutat com la Torre de l'Aigua, al Castell de Can Feu, la dels Castellers i les Bruixes del Nord, així com la dedicada al CE Sabadell.