Les piscines municipals de Sabadell, a punt per una nova temporada

Un estiu més hi haurà limitacions i dos torns d'accés, matí i tarda

Un dels treballadors desinfectant La Bassa l'estiu passat
Un dels treballadors desinfectant La Bassa l'estiu passat | Juanma Peláez
NacióSabadell
17 de juny del 2021
Actualitzat el 18 de juny a les 7:31h
Dimarts vinent arrenca la temporada de les piscines municipals que, igual que l'estiu passat estarà marcat per les mesures per evitar la propagació de la Covid-19. Així, hi haurà limitació d'aforament i dos torns per jornada, matí i tarda. D'aquesta manera, s'obre la possiblitat que més persones puguin gaudir-ne.

La continuïtat que hi hagi dos torns (9.45 a 14.15 hores i 15 a 19.30 hores). permetrà la neteja i desinfecció al migdia, mentre les instal·lacions estiguin tancades al públic. També es recomana la compra en línia per evitar aglomeracions als accessos.  

L'obertura de portes serà el 22 de juny, però no totes tancaran el mateix dia. A les piscines d’Olímpia i Campoamor finalitzarà el 12 de setembre, mentre que Cal Marcet i Parc del Nord serà el 3 de setembre. Pel que fa a La Bassa, fins al 31 d’agost. 

Estacionament a La Bassa

L'obertura de La Bassa coincidirà amb la vacunació massiva que s'està duent a terme a la Pista Coberta d'atletisme, cosa que obligarà a restringir l'accés amb vehicle privat i també als autobusos. Un any més, hi haurà la línia gratuïta d’autobús que connecta cada 15 minuts els serveis de bus urbà i interurbà i amb les estacions de Plaça Major de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i Sabadell Centre de Rodalies.

Pel que fa al desplaçament en cotxe, només es podrà estacionar a l’esplanada adjacent a La Bassa les persones amb mobilitat reduïda. La resta podran accedir per deixar o recollir infants però no hi podran estacionar. En aquest sentit, s’ha habilitat un aparcament al costat de les piscines municipals Joan Serra però es recomana arribar en transport públic.