La Crida vol fomentar la participació dels veïns de la zona sud de Sabadell

Aquest dissabte se celebra una Jornada de Sobirania Popular a la Creu de Barberà i el 3 de novembre una trobada d'entitats a Campoamor | La voluntat és teixir aliances en les zones de la ciutat més castigades per la crisi

Redacció
22 d'octubre del 2015
Actualitzat a la 13:47h
La Crida per Sabadell vol aconseguir una major participació de la ciutadania en el dia a dia de Sabadell. Segons la formació un dels punts clau són les zones més castigades per la situació de crisi econòmica. En aquest sentit la força política ha previst diverses accions a la zona sud de la ciutat com una Jornada de Sobirania Popular que se celebrarà aquest dissabte al Centre Cívic de la Creu de Barberà o una trobada d'entitats que tindrà lloc el 3 de novembre a Campoamor. 

"Creiem que és molt important activar la participació dels sabadellencs i sabadellenques arreu de la ciutat i, especialment, en aquells barris en què la crisi capitalista està colpejant amb més força i està abocant les seves veïnes a l’exclusió social", ha explicat Raul García, membre de la Crida i del Grup de Barris del Sud. En aquest sentit ha comentat que la jornada de dissabte, que comptarà amb la participació de l’Ajuntament granadí assembleari de Peligros, l’Ateneu Popular de Nou Barris o el CSA l’Obrera de Sabadell, "pretén donar eines per entendre i posar en pràctica la sobirania popular, tant des de la institució com des del carrer". 

Javi Montávez, membre també del Grup de Barris del Sud, ha expressat la intenció que tenen 
d’intentar "crear xarxa i intensificar les relacions entre les entitats que treballen als barris del sud". Amb aquest objectiu, el proper 3 de novembre al Centre Cívic de Campoamor, es celebrarà una trobada d’entitats per començar a teixir aquesta xarxa de complicitats i "treballar per aconseguir una major participació de la ciutadania en el dia a dia de la ciutat".