LaSala Teatre rep més de 5.000 espectadors en «la temporada més atípica»

L'oferta en línia, la innovació i els tallers a les escoles, la clau

Una de les funcions representades durant el 2020
Una de les funcions representades durant el 2020 | LaSala
NacióSabadell
19 de juny del 2021
LaSala Teatre ha tancat la temporada 2020-2021, una de les "més atípiques", tal com ha reconegut, amb 5.320 espectadors. Una xifra que ha satisfet els responsables i això cal sumar-hi els 776 alumnes que també han gaudit del espectacles amb els tallers a les aules

La directora de LaSala i del Festival El Més Petit, Eulàlia Ribera, ha remarcat que "els nens i nenes no perdessin el contacte amb les arts durant la pandèmia" i ha agraït "la complicitat" dels centres escolars, així com del públic que "ha omplert les sales". 

La clau d'haver atret aquestes més de 5.000 persones ha estat per la innovació en les funcions com ara, la plataforma Petit als Núvols, creada en el marc del Festival El Més Petit que ha permès al certamen tenir la categoria internacional, malgrat les dificultats amb les limitacions per la pandèmia.

També hi ha influït el trasllat dels espectacles a les escoles de Sabadell, mitjançant la creació de continguts artístics i de l'organització de tallers. L'equipament cultural va dissenyar una temporada "a la carta" per afrontar els efectes de la Covid-19.