La pacificació del carrer Indústria, més a prop

Adjudicades les obres i segueix el calendari establert fa sis mesos

Imatge del projecte de vianització del carrer Indústria
Imatge del projecte de vianització del carrer Indústria | Aj. Sabadell
NacióSabadell
15 de juny del 2021
La pacificació del carrer Indústria, entre els trams dels carrers Sant Llorenç i Sant Joan, ha entrat en una nova fase i està més a prop que sigui una realitat. La Junta de Govern Local, celebrada aquest dilluns, ha adjudicat les obres a Artifex Infraestructuras, SLU, amb un pressupost de 742.933,95 euros. 

Els treballs que es faran transformaran aquesta zona del centre de la ciutat perquè sigui de prioritat per a les persones, amb la calçada i la vorera al mateix nivell, amb la creació de zones d'estada, instal·lant arbrat i nous parterres amb mobiliari urbà. Per al paviment es faran servir lloses de granit, com a la resta dels carrers del centre.

El carrer Industria concentra una "gran qualitat arquitectònica", tal com ha subratllat el consistori, on en el tram que s'actuarà hi ha diversos edificis catalogats, com els que allotgen l’Escola Sagrada Família i el Despatx Lluch, entre altres.

Aquestes obres formen part del projecte EDUSI, finançat amb els Fons Europeus de Desenvolupament Regional, i segueix el calendari que es va marcar a finals de l'any passat