incendi contenidors

Calcinen sis contenidors i les flames cremen un vehicle i n'afecten cinc més a l'Eixample

Es van registrar la matinada de diumenge

per NacióSabadell, 14 de juny de 2021 a les 10:17 |
La zona on van cremar | Darío Cuenca
Un total de sis contenidors van cremar la matinada de diumenge al carrer Sardà, a l'altura del número 134. Les flames van arribar a vehicles estacionats a la zona, un es va calcinar i uns altres cinc van quedar afectats per efectes de la radiació. 

Segons han informat els Bombers, van rebre l'avís quan passaven pocs minuts de les tres de la matinada i van estar treballant al lloc durant mitja hora, amb dos vehicles, per sufocar el foc. 

 

L'estat en què han quedat alguns vehicles per efecte de la radiació Foto: Darío Cuenca


A més de l'afectació al mobiliari urbà i aquests sis turismes, també va patir danys un aparell d'aire condicionat d'una caseta d'obra. 


Prèviament, i molt a prop del lloc, al carrer Ferrer de Blanes, es va registrar un incendi d'una unitat de reciclatge de cartró. L'alerta va entrar cap a les 23 hores, abans de la mitjanit.

Més policia rere l'autor o els autors

El darrer cap de setmana de maig es va activar l'increment d'efectius policials a Sabadell per tal d'enxampar in fraganti l'autor o els autors d'aquests episodis, que després que caigués l'estat d'alarma s'han multiplicat de forma exponencial.   


Com ara, la vintena de contenidors cremats en tres barris de la ciutat el primer cap de setmana sense estar sota l'estat d'alarma o els tres incendis al voltant de la Torre de l'Aigua en menys d'una setmana.

 

Participació