Un coet es cola entre els clients d'una terrassa d'un bar del passeig de la Plaça Major de Sabadell

Els Mossos han obert una investigació

El Passeig de la Plaça Major, aquest dimarts.
El Passeig de la Plaça Major, aquest dimarts. | Albert Segura
NacióSabadell
13 de juny del 2021
Actualitzat el 14 de juny a les 18:04h
Encara falten uns dies per a la revetlla de Sant Joan, el segon en pandèmia, i és un clàssic sentir l'explosió de petards unes setmanes abans d'aquesta popular celebració. A Sabadell, igual que arreu, ja ha passat, però aquest dissabte a la nit s'ha viscut un incident que, sortosament, no ha anat més enllà. 

Un grup de persones estava llançant coets i un mal de llançat, o amb voluntat que es dirigís cap a on va anar finalment, al passeig de la Plaça Major va esclatar a una terrassa d'un bar, que estava plena de persones prenent alguna cosa. L'explosió de colors va provocar corredisses i un bon ensurt entre la clientela. 

Segons ha explicat un testimoni que es trobava al lloc, hi havia un grup llançant petards i prèviament ho havien fet amb normalitat, apuntant cap al cel.
 

La Policia Municipal de Sabadell ha identificat un jove de 27 anys perquè portava dues bateries de focs artificials. En el vídeo es pot veure com una persona llança una cadira cap a la zona on es trobaria l'autor o els autors, enmig de l'explosió, els crits i tota el fum que s'havia generat.   

Sigui com sigui, els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets amb la pirotecnia com a protagonista.