Relacions

Sabadell, al Top-20 de les ciutats amb més infidelitats d'Espanya

Hi ha unes altres: Manresa, que encapçala la classificació a tot l'Estat; Barcelona i Terrassa

per NacióDigital, 13 de juny de 2021 a les 11:50 |
La Torre de l'Aigua | Juanma Peláez
Catalunya és el territori de l'Estat on es produeixen més infidelitats. Almenys aquesta és la conclusió que es pot extreure de la nova entrega del rànquing d'Ashley Madison, una plataforma internacional de cites per a casats amb milions d'usuaris d'arreu del món. Aquesta classificació estava encapçalada fins ara per Barcelona, però hi ha hagut un relleu al capdavant. La ciutat més infidel del país és ara Manresa.

La capital del Bages ha fet un ascens meteòric des de l'última edició: de la 19a plaça al lideratge. "És sorprenent", reconeix Cristoph Kraemer, director europeu del portal, als micròfons de RAC1. El càlcul es fa per càpita: de tots els habitants, quants d'aquests són usuaris d'Ashley Madison.


Després de Manresa i Barcelona venen Lleó i Madrid, i en el Top-20 encara hi entra alguna catalana més. Queda així: Granada, València, Alcalá de Henares, Castelló, Bilbao, Alacant, Sant Sebastià, Palma de Mallorca, Sabadell, Pamplona, Terrassa, Sevilla, la Corunya, Saragossa, Màlaga i Vigo.

Altres notícies que et poden interessar
 

Participació