​Primera pedra de la segona promoció d’HPO a Sabadell

Són 32 pisos i una inversió de sis milions d’euros

El terreny on anirà la segona promoció
El terreny on anirà la segona promoció | Albert Hernàndez
11 de juny del 2021
Actualitzat a les 14:25h
Igual que fa gairebé dos mesos, la imatge s’ha tornat a repetir amb mateixos protagonistes, però en lloc de la carretera de Barcelona al carrer Francesc Layret: pala en mà i abocament de sorra de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, la segona tinent d’alcaldessa, Marta Morell, i el regidor d’Acció Social, Eloi Cortés. Ha estat la primera pedra de la segona promoció d’Habitatge de Protecció Oficial (HPO).
 
En aquesta ocasió seran 32 pisos repartits en cinc plantes, inclosa una planta baixa (un espai de 457 metres quadrats), d’entre una i tres habitacions, amb una superfície que oscil·larà entre els 54 i 95 metres quadrats. A més, disposarà de vuit trasters i aparcament per a 32 vehicles.  
 

El moment de posar la primera pedra Foto: Albert Hernàndez


El preu dels lloguers, un cop estiguin acabats, aniran dels 330 als 550  euros i l’espai per a cotxes, els preus seran entre 50 i 60 euros mensuals. L’edifici que s’aixecarà, amb fusta com la primera promoció, comptarà amb finestres de PVC i els vidres faran aïllament tèrmic, a mes, a la coberta hi ha previst instal·lar plaques fotovoltaiques.  
 
Farrés ha destacat que la ciutat “continua en marxa” i tot i admetre que són plans heretats del mandat anterior, “hem donat la llicència d'obres, hem fet l’ampliació de capital” i és que per construir el bloc de pisos es compta amb una inversió de sis milions d’euros.

L’alcaldessa ha recordat que és la segona de les vuit promocions previstes i que suposaran que la ciutat passi d’un parc de 1.568 immobles a 2.096.