La nova entitat comercial «Sabadell en xarxa» s'endinsa en el món digital

S'adhereix a la plataforma Cliccat.cat

Una parada de fruites i verdures
Una parada de fruites i verdures | Jonathan Oca
NacióSabadell
10 de juny del 2021
Actualitzat el 11 de juny a les 9:14h
La nova entitat "Sabadell en xarxa", integrada per les associacions Ca n’Oriac comerç, Comerç Creu i Sabadell Comerç Centre i que compta amb la participació del Gremi d’Hostaleria de Sabadell, ha fet el salt al món digital per vendre els productes de proximitat en línia. I ho farà a través de la plataforma Cliccat.cat.

Es tracta d'un marketplace, una iniciativa impulsada per diferents entitats comerciants catalanes, que garanteix un model de consum sostenible i responsable. El consumidor busca allò que vol comprar i els diferents negocis, que durant els sis primers mesos no pagaran per oferir els seus productes, han d'exposar el material. 

En la línia de sostenibilitat, a l'hora de fer el pagament, es generarà un tiquet únic dins de cada municipi i els productes arribaran en un únic viatge, reduint així l’impacte ecològic. Tot i que també hi ha l'opció de recollir el producte.

El sistema també admet altres tipus de logística, com ara, si una botiga de productes de gran volum com mobles o electrodomèstics ja té soci logístic, el pot incorporar a Cliccat.cat sense cap problema.