​L’entitat juvenil Esquitx engega una campanya per millorar les instal·lacions

Reclama l’ajuda solidària per arreglar el pati i que estigui enllestit de cara a setembre

L'estat del pati de l'entitat
L'estat del pati de l'entitat | Esquitx
NacióSabadell
09 de juny del 2021
Actualitzat a les 14:08h
L’associació juvenil l’Esquitx, entitat sense ànim de lucre i que busca la integració social d’infants i joves en situació de vulnerabilitat i l’educació en el lleure, entre d’altres, ha engegat una campanya, a través de la plataforma migranodearena.org, per “dignificar” el pati del Centre Obert, que es troba al barri de Can Rull.
 
La petició busca recursos per impermeabilitzar el terra amb una pintura especial i posteriorment, cobrir-ho amb gespa artificial de qualitat i “doni calidesa” a l’espai, acompanyar-ho amb elements decoratius.
 
L’objectiu és aconseguir 2.500 euros per adequar aquest espai que, a més de confortabilitat, aporti seguretat als infants que participen dels projectes que desenvolupen. L’entitat ha recordat que  en aquest local duen a terme “un servei públic i essencial d’acció social” i que no compta amb suport municipal per aquests treballs.
 
La campanya es va engegar el passat dimarts, 1 de juny, i s’allargarà fins al 5 de juliol. La idea de l’Esquitx és que aquesta intervenció pugui estar acabada de cara a setembre.